• Onze servers draaien 100% op windenergie

Advanced
webhosting

€14,99 per maand

(€179,- per jaar)

Kies jij nu voor het groene advanced webhostingspakket van Hostingvibe?

Het advanced webhostingspakket is het webhostingspakket van Hostingvibe voor grote websites en webshops. Bij het advanced webhostingpakket wordt er gekozen voor een 100% groene energieleverancier. Zo is dit pakket een stuk minder belastend voor onze planeet en de mensheid. Het is zelfs mogelijk meerdere websites op dit hostingspakket te laten draaien.

Specificaties
  • • 10 GB serverruimte
  • • Aanbevolen voor grote CMS websites en webshops
  • 6 website hosten
  • 99 mailboxen
  • Gratis verhuisservice

Ervaringen van klanten

Lees hoe Hostingvibe de verwachtingen
van klanten overtreft

Paul de la combé

Ik maak al jaren gebruik van hostingpartijen maar nog nooit zo een als deze en ben enorm tevreden over de kwaliteit en snelheid van de hosting. Ook hebben ze een vriendelijke, snelle en behulpzame ondersteuning en altijd wanneer dat nodig is. Ik ben bijzonder tevreden over dit bedrijf!

Jonas ter veldhuis

Ik heb altijd al een passie gehad voor groene initiatieven, dus toen ik zag dat dit bedrijf een milieuvriendelijke oplossing had voor het hosten van websites, was ik meteen geïnteresseerd. Ik vroeg hen om hulp bij het overzetten van mijn website naar hun platform en het hele proces verliep zeer soepel en snel. Bovendien ben ik erg onder de indruk van hun klantenservice, want zelfs bij kleine vragen geven ze goed advies. Al met al vind ik het een geweldig bedrijf om mee samen te werken.

Christien Veerman

Zeker blij met Hostingvibe. Duidelijk overzicht over alle informatie en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Mijn websites en e-mail is nu ook sneller nadat ik verhuisd ben.

Samen werken aan een betere wereld

Door het leveren van diensten die jouw bedrijf helpen, draag je ook bij aan het behoud van de natuur! Ben je nog niet overtuigd?
Vraag dan een persoonlijke afspraak aan door op de knop te klikken.