• Onze servers draaien 100% op windenergie

Bestel onze e-mailhosting en geniet van een snelle en betrouwbare mailserver

Ontdek de kracht van snelle en groene e-mailhosting! Maak je klaar voor een vlekkeloze communicatie-ervaring. Bestel vandaag nog jouw hostingpakket!

Onze servers draaien 100% op windenergie
Gratis SSL certificaat inbegrepen bij je hostingpakket
Snelle en betrouwbare hostingservers!

Money 1

E-mailhosting bestellen

Starten met E-mailhosting

Als je van plan bent om professioneel te communiceren via e-mail, is de eerste stap het bestellen van jouw eigen e-mailhosting. E-mailhosting is het servicepakket dat ervoor zorgt dat jouw bedrijf e-mails kan verzenden en ontvangen met een op maat gemaakte domeinnaam, bijvoorbeeld info@jouwbedrijfsnaam.com. Hiermee creëer je een professionele uitstraling voor jouw bedrijf en kun je gemakkelijk communiceren met klanten en collega’s. Je kunt e-mailhosting bestellen op elk moment dat het jou uitkomt, maar het is aan te raden dom wel jouw gewenste domeinnaam te registreren voordat deze geclaimed word door een ander bedrijf.

Ontvang je eigen e-mailhosting!

Jouw digitale postkantoor op het web

E-mailhosting biedt jou de mogelijkheid om jouw e-mails veilig en betrouwbaar te beheren. Het principe is vergelijkbaar met het hosten van een website op een server. Jouw e-mailberichten en bijlagen worden opgeslagen op een speciale server, zodat je altijd toegang hebt tot je inbox, waar je ook bent. Bij het registreren van een domeinnaam krijg je de kans om ook een eigen e-mailadres aan te maken, passend bij jouw professionele imago. Met ons eenvoudige e-mailhostingpakket, dat slechts €5,- per maand kost (Bestel nu!), ben je verzekerd van een vlekkeloze communicatie. Als je hulp nodig hebt bij het instellen van je e-mailadres, staat onze support altijd paraat om je te assisteren. Maak vandaag nog de stap naar moeiteloos e-mailbeheer!

Money 1

Ervaringen van klanten

Lees hoe Hostingvibe de verwachtingen
van klanten overtreft

Paul de la combé

Ik maak al jaren gebruik van hostingpartijen maar nog nooit zo een als deze en ben enorm tevreden over de kwaliteit en snelheid van de hosting. Ook hebben ze een vriendelijke, snelle en behulpzame ondersteuning en altijd wanneer dat nodig is. Ik ben bijzonder tevreden over dit bedrijf!

Jonas ter veldhuis

Ik heb altijd al een passie gehad voor groene initiatieven, dus toen ik zag dat dit bedrijf een milieuvriendelijke oplossing had voor het hosten van websites, was ik meteen geïnteresseerd. Ik vroeg hen om hulp bij het overzetten van mijn website naar hun platform en het hele proces verliep zeer soepel en snel. Bovendien ben ik erg onder de indruk van hun klantenservice, want zelfs bij kleine vragen geven ze goed advies. Al met al vind ik het een geweldig bedrijf om mee samen te werken.

Christien Veerman

Zeker blij met Hostingvibe. Duidelijk overzicht over alle informatie en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Mijn websites en e-mail is nu ook sneller nadat ik verhuisd ben.

Samen werken aan een betere wereld

Door het leveren van diensten die jouw bedrijf helpen, draag je ook bij aan het behoud van de natuur! Ben je nog niet overtuigd?
Vraag dan een persoonlijke afspraak aan door op de knop te klikken.