• Onze servers draaien 100% op windenergie

Groene webhosting van Hostingvibe

Duurzaam en efficiënt voor jou en de planeet

Hostingvibe is een webhostingbedrijf dat zich richt op duurzame, groene hosting. Wij geloven dat het belangrijk is om te zorgen voor onze planeet en daarom hebben we ervoor gekozen om alleen groene webhosting aan te bieden.

Milieuvriendelijke servers

Onze servers draaien op 100% hernieuwbare energie

Onze servers draaien op 100% hernieuwbare energie, wat betekent dat we geen bijdrage leveren aan de vervuiling van de aarde. Bovendien hebben we een efficiënte infrastructuur opgezet om ervoor te zorgen dat we zo min mogelijk energie verbruiken. Dit betekent niet alleen dat we beter voor het milieu zorgen, maar ook dat we kosten kunnen besparen voor onze klanten.

Money 1
Money 1

Verantwoorde CO2 reductie

Meer dan alleen hernieuwbare energie

Maar groene hosting betekent niet alleen het gebruik van hernieuwbare energie. Wij zijn ook toegewijd aan het verminderen van onze CO2-uitstoot op andere manieren, zoals door het gebruik van energiezuinige apparatuur.

Duurzame hostingkeuze

Kies voor Hostingvibe en maak een duurzame keuze voor jouw online aanwezigheid

Bij Hostingvibe geloven we dat iedereen een rol kan spelen in het behoud van onze planeet. Door te kiezen voor onze groene webhosting steun je niet alleen het milieu, maar help je ook om de toekomst van onze planeet te verzekeren. Bovendien profiteer je van dezelfde hoge kwaliteit hosting als bij andere providers, maar dan op een duurzame manier.

Samen werken aan een betere wereld

Door het leveren van diensten die jouw bedrijf helpen, draag je ook bij aan het behoud van de natuur! Ben je nog niet overtuigd?
Vraag dan een persoonlijke afspraak aan door op de knop te klikken.