• Onze servers draaien 100% op windenergie

Een domeinnaam registreren
die bij jou en jouw bedrijf past

Ben jij klaar om jouw website te verbeteren door middel van snelle servers die ook beter zijn voor het milieu? Ga dan meteen verder!

Onze servers draaien 100% op windenergie
Gratis SSL certificaat inbegrepen bij je hostingpakket
Snelle en betrouwbare hostingservers!

Money 1

Hoe vraag ik een domeinnaam aan?

Beginnen met een domeinnaam

Als jij van plan bent een website op te zetten, is de eerste stap het registreren van jouw domeinnaam.

Een domeinnaam is het adres van een website op internet. Het is meestal www.jouwbedrijfsnaam.com, zodat mensen jouw website gemakkelijk kunnen vinden door dit adres in te typen.

Je kunt een nieuwe domeinnaam registreren op de jaarlijkse verlengingsdatum van jouw hostingsplan, maar je kunt jouw domein het beste zo snel mogelijk registreren omdat sommige extensies heel populair zijn.

Hoe maken wij webhosting groen?

Een website hosten met een domeinnaam

Webosting is het onderbrengen van jouw website op een server. Het belangrijkste doel van webhosting is ervoor te zorgen dat jouw website toegankelijk is voor mensen die deze willen bezoeken. Jouw websitebestanden worden opgeslagen op een server en wanneer iemand jouw domeinnaam intypt, kunnen ze verbinding maken met de server en zien wat jij daar hebt opgeslagen.

Wanneer jij een domeinnaam registreert heb je ook de mogelijkheid om een eigen emailadres aan te maken. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een webhostingpakket en die heb je voor slechts €3,25 per maand (Klik hier om webhosting te bestellen).

Hierna is het eenvoudig om je eigen e-mailadres aan te maken. Mocht het niet lukken kun je altijd support aanvragen om je te helpen.

Money 1

Ervaringen van klanten

Lees hoe Hostingvibe de verwachtingen
van klanten overtreft

Paul de la combé

Ik maak al jaren gebruik van hostingpartijen maar nog nooit zo een als deze en ben enorm tevreden over de kwaliteit en snelheid van de hosting. Ook hebben ze een vriendelijke, snelle en behulpzame ondersteuning en altijd wanneer dat nodig is. Ik ben bijzonder tevreden over dit bedrijf!

Jonas ter veldhuis

Ik heb altijd al een passie gehad voor groene initiatieven, dus toen ik zag dat dit bedrijf een milieuvriendelijke oplossing had voor het hosten van websites, was ik meteen geïnteresseerd. Ik vroeg hen om hulp bij het overzetten van mijn website naar hun platform en het hele proces verliep zeer soepel en snel. Bovendien ben ik erg onder de indruk van hun klantenservice, want zelfs bij kleine vragen geven ze goed advies. Al met al vind ik het een geweldig bedrijf om mee samen te werken.

Christien Veerman

Zeker blij met Hostingvibe. Duidelijk overzicht over alle informatie en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Mijn websites en e-mail is nu ook sneller nadat ik verhuisd ben.

Samen werken aan een betere wereld

Door het leveren van diensten die jouw bedrijf helpen, draag je ook bij aan het behoud van de natuur! Ben je nog niet overtuigd?
Vraag dan een persoonlijke afspraak aan door op de knop te klikken.