• Onze servers draaien 100% op windenergie

Alle informatie over domeinnamen

Domeinnaam

Handig om te weten!

Waarom is een domeinnaam
essentieel voor jouw bedrijf?

Een domeinnaam is de eerste indruk die mensen van jouw bedrijf krijgen. Daarom is het belangrijk om een ​​domeinnaam te kiezen die voor jou en jouw klanten werkt. Je kunt jouw eigen domeinnaam registreren en ervoor zorgen dat deze past bij de identiteit van jouw bedrijf. Wij bieden gratis support en een klantenportaal, zodat jij alles zelf kunt beheren of door ons kunt laten doen.

Huidige domeinnaam verhuizen

Heb jij al een domeinnaam en wil je die graag verhuizen naar ons? Dat kan! Op de pagina domeinnaam verhuizen leggen wij uit hoe je dit kan doen. Daarnaast bieden wij ook nog een verhuisservice waarin wij jouw domein, email en website voor je kunnen verhuizen.
Mocht het niet lukken, dan kun je altijd contact opnemen met de support.

Een eigen e-mailadres (bijv: support@hostingvibe.nl)

Een eigen e-mailadres bij je domeinnaam ziet er natuurlijk erg professioneel en netjes uit.
Een eigen e-mailadres is mogelijk in combinatie met een webhostingpakket. Hiervoor kun je bij webhosting bestellen of acties kijken.

Een website bij je domeinnaam

Iemand die een domeinnaam heeft, heeft vaak ook een website. Heb je die nog niet?
Dan kun je een mooie website laten maken bij Davium Webdesign. Zij maken mooie, kwalitatieve en voordelige websites.

Gratis domeinnaam consulting aanvragen

Graag helpen wij jou de juiste keuze te maken bij een domeinnaam. Is dit iets voor jou? Vraag dan vrijblijvend een gratis gesprek aan!

Wat is het precies?

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is het websiteadres dat jij in je browser typt om naar een bepaalde website te gaan. Het wordt ook wel een URL (uniform resource locator) of webadres genoemd.

Domeinnamen zijn belangrijk omdat ze zoekmachines vertellen waar jouw website zich bevindt, zodat zoekmachines deze kunnen vinden en in hun resultaten kunnen rangschikken. Hoe populairder een domeinnaam is, hoe makkelijker het is voor mensen om jouw website te vinden.

Kan ik met een domeinnaam mijn eigen e-mailadres maken?

Dat is mogelijk als je een webhostingpakket hebt. De e-mails moeten namelijk opgeslagen worden op een webhosting server.

Welke domeinnaam extenties zijn er?

Er zijn heel veel domeinnaam extenties. De meest voorkomende domeinnaam extenties in Nederland zijn .nl en .com.
Ook heb je tegenwoordig regio domeinnamen, denk aan .amsterdam of .frl.

Heb jij een speciale domeinnaamextentie in gedachte?
Neem dan even contact op met de support en dan gaan we je helpen!

Money 1

Hoe kan ik van start?

Jouw domeinnaam registeren

Domeinnaam registreren

Kies een domeinnaam die bij jou past

Een domeinnaam is een naam die jij aan jouw website geeft, zodat mensen deze op internet kunnen vinden. Het is alsof je jouw website een naam geeft die gemakkelijk te onthouden is en waarmee deze zich onderscheidt van alle andere die er zijn. (bijvoorbeeld: hostingvibe.nl)

Doe eens gek en wees creatief

Het kan je ook helpen om jezelf te profileren en je er professioneler uit te laten zien. Je kunt een domeinnaam kiezen die past bij uw bedrijf en persoonlijkheid, of het nu iets eenvoudigs is als kees.nl of iets creatievers zoals keesdesign.nl. Wat je ook kiest, maak er wat leuks van!

Gratis support

Het registreren van een domeinnaam is gratis en we bieden ondersteuning per telefoon of e-mail als je problemen ondervindt tijdens het instellen of daarna. We helpen je zelfs met het overzetten van je huidige website als dat nodig is!

Kwalitatieve webhosting

Nadat je een domeinnaam heb geregistreerd heb je natuurlijk ook een plek nodig om het neer te zetten. Om dit te doen kan je webhosting bestellen. Dan kun je gaan beginnen met jouw eigen e-mail en website aanmaken.

Samen werken aan een betere wereld

Door het leveren van diensten die jouw bedrijf helpen, draag je ook bij aan het behoud van de natuur! Ben je nog niet overtuigd?
Vraag dan een persoonlijke afspraak aan door op de knop te klikken.