• Onze servers draaien 100% op windenergie

Jouw domeinnaam gratis
verhuizen naar Hostingvibe

Doe het zelf

Hoe kan ik zelf
mijn domeinnaam verhuizen?

Het verhuizen van jouw domeinnaam is een eenvoudig proces. Volg gewoon deze stappen:

1. Ga naar het bestelformulier en vul jouw domeinnaam in

2. In het formulier is aangegeven dat de domeinnaam bezet is. Je kunt dan alsnog op bestellen klikken en dan wordt de domeinnaam toegevoegd aan jouw winkelwagentje.

3. Vanuit hier klik je op doorgaan en zie je de kosten staan voor je domeinnaam en ook de autorisatiecode (ook wel bekend als verhuiscode). Deze vraag je op bij je oude domeinnaam leverancier en plaats je hierin.

Als je hierbij graag hulp wil ontvangen of wil dat het voor jou wordt gedaan kan dat ook! Klik dan op de knop. Het is gratis!

 

Money 1
Money 1

Begeleiding waar nodig

Persoonlijke service bij Hostingvibe

Bij Hostingvibe begrijpen we dat het opzetten en beheren van een website soms een uitdagende taak kan zijn, vooral als je niet veel ervaring hebt met hosting en technologie. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding en ondersteuning aan onze klanten bij elk pakket zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over technische problemen of uitdagingen. Wij staan altijd klaar om jou te helpen bij het oplossen van problemen, het beantwoorden van vragen en het bieden van advies op maat. Of je nu een beginnende website-eigenaar bent of een ervaren ontwikkelaar, wij staan voor je klaar met onze persoonlijke service.

Jouw domeinnaam verhuizen

Hulp aanvragen bij het
verhuizen van jouw domeinnaam

Wil je graag dat wij jouw domeinnaam voor je verhuizen? Dan is dat zeker mogelijk en ook nog eens gratis! Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Samen werken aan een betere wereld

Door het leveren van diensten die jouw bedrijf helpen, draag je ook bij aan het behoud van de natuur! Ben je nog niet overtuigd?
Vraag dan een persoonlijke afspraak aan door op de knop te klikken.