• Onze servers draaien 100% op windenergie

Reseller worden bij Hostingvibe

50% korting op alle webhostingpakketten

Hostingvibe is een webhostingbedrijf dat zich richt op duurzame, groene hosting. Wij geloven dat het belangrijk is om te zorgen voor onze planeet en daarom hebben we ervoor gekozen om alleen groene webhosting aan te bieden.

Een nieuwe inkomstenstroom

Webhosting resellen: een slimme keuze

Als je overweegt om te starten met het verkopen van webhosting, dan is resellen een slimme keuze. Resellen houdt in dat je de hostingdiensten van een bestaande hostingprovider zoals Hostingvibe doorverkoopt onder jouw eigen naam en merk. Op deze manier hoef je geen eigen infrastructuur te bouwen en investeringen te doen in servers, software en technische ondersteuning. Je kunt direct van start gaan en je klanten voorzien van snelle en betrouwbare hostingdiensten, zonder dat je zelf veel technische kennis nodig hebt.

Money 1
Money 1

De betekenis van resellen

Wat is resellen?

Resellen is een manier om een bestaande hostingdienst door te verkopen onder jouw eigen merknaam. Dit betekent dat je gebruik maakt van de infrastructuur en expertise van een bestaande hostingprovider, terwijl je zelf de verkoop, marketing en ondersteuning van de hostingdiensten regelt. Je kunt de hostingdiensten onder jouw eigen naam verkopen, en de hostingprovider zorgt voor de technische ondersteuning en het onderhoud van de servers. Als reseller kun je profiteren van schaalvoordelen en lagere kosten dan wanneer je zelf een hostingbedrijf zou opzetten.

 

Helaas bieden wij momenteel nog geen contactpersonen in ons paneel aan. Hierdoor zal wel elk hostingpakket en domeinnamen onder jouw eigen naam vallen.

Persoonlijke ondersteuning en service

Samenwerken met Hostingvibe: voordelen en mogelijkheden

Als reseller van Hostingvibe kun je profiteren van vele voordelen en mogelijkheden. Zo kun je hostingdiensten doorverkopen onder jouw eigen naam en merknaam, en profiteren van schaalvoordelen en lagere kosten. Daarnaast kun je gebruik maken van de technische expertise en infrastructuur van Hostingvibe, zodat je klanten verzekerd zijn van snelle en betrouwbare hostingdiensten. Bovendien biedt Hostingvibe uitgebreide technische ondersteuning en een klantvriendelijke helpdesk, zodat je klanten altijd snel en adequaat geholpen worden. Als reseller van Hostingvibe kun je dus direct van start gaan met het verkopen van hostingdiensten, zonder dat je zelf veel technische kennis of infrastructuur nodig hebt.

Money 1

Wat wij van jou verwachten

Verwachtingen

Wij hebben een aantal verwachtingen van onze resellers. Wij verwachten dat je als reseller beschikt over basis kennis over servers en Cpanel, zodat je in staat bent om je klanten te helpen bij technische vraagstukken. Verder verwachten wij dat je jouw klanten voorziet van de juiste klantenservice en technische ondersteuning.

Wij bieden jou als reseller bij Hostingvibe verschillende hostingpakketten aan, zodat jij je klanten altijd een geschikt hostingpakket kunt bieden.
Ook verwachten we dat je binnen 12 maanden een minimaal aantal producten hebt afgenomen namelijk; 25 domeinamen en/of 10 webhostingspakketten.

Is dit iets voor jou? Vul dan het formulier in en vraag het reselleraccount aan.

Samen werken aan een betere wereld

Door het leveren van diensten die jouw bedrijf helpen, draag je ook bij aan het behoud van de natuur! Ben je nog niet overtuigd?
Vraag dan een persoonlijke afspraak aan door op de knop te klikken.