• Onze servers draaien 100% op windenergie

E-mailhosting vanaf nu bij Hostingvibe!

Welkom bij Hostingvibe, waar we altijd streven naar het bieden van de beste hostingoplossingen voor onze klanten. We zijn verheugd om ons nieuwste product aan te kondigen: E-mailhosting! Of je nu een bedrijfseigenaar bent die op zoek is naar professionele e-maildiensten of een individu die een betrouwbare e-mailhostingprovider nodig heeft, bij Hostingvibe hebben we de perfecte oplossing voor jou.

Waarom E-mailhosting van Hostingvibe?

Bij Hostingvibe begrijpen we hoe belangrijk e-mailcommunicatie is voor jouw bedrijf of persoonlijke behoeften. Daarom hebben we onze e-mailhostingdiensten ontworpen met de volgende voordelen:

1. Betrouwbaarheid

Onze servers zijn uiterst betrouwbaar, zodat je altijd toegang hebt tot je e-mails, ongeacht waar je bent. Geen zorgen meer over downtime of trage e-mails!

2. Beveiliging

We nemen de beveiliging van je e-mails serieus. Onze geavanceerde beveiligingsmaatregelen zorgen ervoor dat jouw e-mailcommunicatie altijd veilig en versleuteld is.

3. Aanpasbaarheid

Met Hostingvibe kun je jouw e-mailhostingpakket aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu extra opslagruimte nodig hebt of specifieke functies wilt toevoegen, wij hebben het voor je.

4. Klantenservice

Onze toegewijde klantenservice staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen die je hebt. We streven ernaar om de beste ondersteuning in de branche te bieden.

 

E-mailhosting tot 100GB

Bij Hostingvibe begrijpen we dat opslagruimte van essentieel belang is voor onze klanten. Daarom bieden we e-mailhostingpakketten met ruime opslagruimte tot maar liefst 100GB. Dit betekent dat je niet langer bezorgd hoeft te zijn over het opraken van je mailboxruimte. Met voldoende opslagruimte kun je moeiteloos grote hoeveelheden e-mails, bijlagen en belangrijke documenten opslaan zonder je zorgen te maken over beperkingen. Of je nu een groeiend bedrijf bent dat veel e-mails ontvangt of een individuele gebruiker die waarde hecht aan ruime opslagmogelijkheden, onze e-mailhosting tot 100GB biedt je de vrijheid en flexibiliteit die je nodig hebt. Profiteer van onze royale opslagruimte en ervaar het gemak van een ruime mailbox die voldoet aan al jouw eisen. Kies voor Hostingvibe en geniet van onbeperkte communicatiemogelijkheden zonder zorgen over opslaglimieten.

Hoe kun je aan de slag gaan?

Het opzetten van jouw e-mailhosting bij Hostingvibe is eenvoudig. Neem gewoon contact met ons op of bezoek de pagina voor E-mailhosting bestellen om te ontdekken welk pakket het beste bij jou past. Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste plan en beantwoorden al je vragen.

Bij Hostingvibe geloven we dat e-mailhosting meer moet zijn dan alleen maar e-mails versturen en ontvangen. Het moet een naadloze ervaring zijn die jouw communicatie moeiteloos en efficiënt maakt. Dat is precies wat we bieden: betrouwbare, veilige en aanpasbare e-mailhostingdiensten die voldoen aan al jouw behoeften.

 

Veelgestelde vragen – FAQ

 

1. Wat is e-mailhosting en waarom heb ik het nodig?

E-mailhosting is een dienst die het mogelijk maakt om e-mails te verzenden, ontvangen en opslaan op servers die speciaal zijn ontworpen voor dit doel. In tegenstelling tot gratis e-maildiensten biedt e-mailhosting professionele e-mailadressen met jouw domeinnaam, wat een professionele uitstraling aan jouw bedrijf geeft. Het verschil met een webhostingspakket is dat een e-mailhostingpakket echt alleen voor de e-mail is maar het e-mailhostingpakket kan wel aansluiten op het webhostingspakket.

2. Kan ik mijn bestaande e-mailadressen overzetten naar Hostingvibe?

Ja, je kunt jouw bestaande e-mailadressen naar Hostingvibe overzetten. Ons technische team staat klaar om je te helpen bij het migratieproces, zodat je kunt overstappen naar onze e-mailhostingdiensten.

3. Hoe zit het met de beveiliging van mijn e-mails?

Bij Hostingvibe nemen we de beveiliging van jouw e-mails serieus. We gebruiken geavanceerde versleutelingsmethoden en beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat jouw e-mails veilig en privé blijven. Onze servers zijn ook beschermd tegen malware en spam om jouw inbox schoon te houden.

4. Zijn er limieten voor het aantal e-mails dat ik kan verzenden en ontvangen?

Ja, er zijn limieten voor het aantal e-mails dat je per dag kunt verzenden om misbruik te voorkomen en de servicekwaliteit te waarborgen. Deze limieten variëren afhankelijk van het gekozen hostingpakket. Als je specifieke limieten wilt weten, neem dan contact op met onze klantenservice.

5. Bieden jullie ook ondersteuning voor mobiele apparaten?

Ja, onze e-mailhostingdiensten zijn volledig compatibel met mobiele apparaten. Je kunt e-mails verzenden, ontvangen en beheren via smartphones en tablets. We ondersteunen ook alle belangrijke e-mailclients, waaronder Outlook en Gmail, zodat je e-mails moeiteloos kunt synchroniseren met al jouw apparaten.

Heb je nog andere vragen over onze e-mailhostingdiensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons ondersteuningsteam staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste hostingpakket voor jouw behoeften.

Laatste blog berichten

10 leuke feitjes over domeinnamen

Domeinnamen zijn niet alleen de digitale adressen van websites; ze hebben ook een interessante geschiedenis en enkele opmerkelijke feitjes. Laten we eens kijken naar 10 leuke feitjes over domeinnamen die je misschien nog niet kende!   Eerste domeinnaam ooit...

Lees meer

Samen werken aan een betere wereld

Door het leveren van diensten die jouw bedrijf helpen, draag je ook bij aan het behoud van de natuur! Ben je nog niet overtuigd?
Vraag dan een persoonlijke afspraak aan door op de knop te klikken.